BRENDA LAAN PERSOONLIJK REISADVISEUR

 

HOE WERKT HET?

Wanneer u een reis of vakantie wilt boeken, neem dan gerust contact met mij op.

Via mail, whats app, telefoon of bij u thuis bespreek ik graag uw reiswensen.

Daarna ontvangt u - geheel vrijblijvend, dus zónder extra kosten - een reisvoorstel van mij. Uiteraard zijn hier allerlei aanpassingen in reisduur, route en/of accommodaties mogelijk. Alle aanpassingen zijn mogelijk totdat het reisvoorstel helemaal naar u wens is!

Nadat de reis geboekt is ontvangt u van mij een overzichtelijke boekingsbevestiging.

Uiterlijk een week voordat u op reis gaat breng ik persoonlijk de reispapieren bij u langs om alles nog even met u door te nemen. Uiteraard kan ik uw reispapieren ook digitaal versturen. Aan u de keuze!

Zowel voor, maar ook tijdens de reis kunt u mij om advies vragen en dit  dus zónder extra kosten.


Is dit duur?

Voor deze extra service betaalt u niets extra's.

Via mijn samenwerking met TravelBy Marijke vallen uw boekingen onder het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. TravelBy Marijke is  tevens aangesloten bij de Dutch Travel Alliance. Dit is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige reisagenten. Door goede afspraken met onze leveranciers kan ik uw reis daarom tegen een scherpe prijs aanbieden.


Liever via internet?

Boekt u liever uw reis via internet? Dan kunt u mij ook een mail sturen met uw gegevens. Ik maak graag - geheel vrijblijvend - een prijsvergelijking voor u.  Door de goede afspraken met onze leveranciers kan ik de reis vaak voordeliger aanbieden en bied ik u zowel voor, tijdens en na uw reis mijn extra services.


KORTOM:

Veel extra service tegen een scherpe prijs!