BRENDA LAAN PERSOONLIJK REISADVISEUR

 

HOE WERKT HET?

Wanneer u een reis of vakantie wilt boeken, neem dan gerust contact met mij op.

Via mail, whats app, telefoon of bij u thuis bespreek ik graag uw reiswensen.

Daarna ontvangt u - geheel vrijblijvend, dus zónder extra kosten - een reisvoorstel van mij. Uiteraard zijn hier allerlei aanpassingen in reisduur, route en/of accommodaties mogelijk. Alle aanpassingen zijn mogelijk totdat het reisvoorstel helemaal naar u wens is!

Nadat de reis geboekt is ontvangt u van mij een overzichtelijke boekingsbevestiging.

Uiterlijk een week voordat u op reis gaat breng ik persoonlijk de reispapieren bij u langs om alles nog even door te nemen.

Zowel voor, maar ook tijdens de reis kunt u mij om advies vragen en dit zónder extra kosten!

Is dit duur?

Voor deze extra service betaalt u niets extra's. Ik ben aangesloten bij de TravelXL Reisgroep. Door de goede afspraken met onze leveranciers kan ik uw reis altijd tegen een scherpe prijs aanbieden.

Liever via internet?

Boekt u liever uw reis via internet? Dan kunt u mij ook een mail sturen met uw gegevens. Ik maak graag - geheel vrijblijvend - een prijsvergelijking voor u.  Door de goede afspraken met onze leveranciers kan ik de reis vaak voordeliger aanbieden en bied ik u zowel voor, tijdens en na uw reis mijn extra services.

KORTOM:

Veel extra service tegen een scherpe prijs!